Самостална кланица и прерада меса “Јањић” бави се углавном клањем свиња и јунади и прерадом меса у месне прерађевине по старим српским рецептима.

Широк асортиман производа можемо поделити у неколико група:

Свеже месо:

  • свеже јагњеће,
  • телеће и прасеће месо,
  • свеже обликовани ћевапи и ражњићи,
  • маринирана крменадла,
  • ролована џигерица

Кувана кобасица:

  • џигерњача,
  • крвавица,
  • шваргла,
  • паштета,
  • чварци

Фино уситњена барена кобасица:

  •  посебна,
  • димљена виршла,
  • бајер,
  • леберкез,
  • занатска сафалада,
  • домаћи паризер,
  • паризер са паприком,
  • занатски паризер

Грубо уситњена барена кобасица:

  • тиролска,
  • домаћа кобасица,
  • крањска,
  • занатска кобасица,
  • тост,
  • прашка,
  • мортадела,
  • шунка у цреву,
  • занатска шунка,
  • шункарица,
  • ланч нарезак

Димљени производи:

  • димљена печена сланина,
  • димљена шунка,
  • димљена ребра,
  • печеница,
  • димљени врат,
  • димљена роштиљска кобасица,
  • димљене буткице,
  • коленице,
  • сува ребра,
  • суве кости

Ферментисани (трајни) производи:

  • чајна кобасица,
  • кулен,
  • зимска,
  • сремска печеница,
  • мини чајна,
  • мини љута,
  • сегединска,
  • суџук,
  • права домаћа кобасица,
  • суви врат,
  • суво бутно месо,
  • пршут,
  • суви филе,
  • говеђи рамстек,
  • суви гроник