Самостална кланица и прерада меса “Јањић” бави се углавном клањем свиња и јунади и прерадом меса у месне прерађевине по старим српским рецептима.
Широк асортиман производа можемо поделити у неколико група:

Свеже месо:
- свеже јагњеће,
- телеће и прасеће месо,
- свеже обликовани ћевапи и ражњићи,
- маринирана крменадла,
- ролована џигерица

Кувана кобасица:
- џигерњача,
- крвавица,
- шваргла,
- паштета,
- чварци

Фино уситњена барена кобасица:
- посебна,
- димљена виршла,
- бајер,
- леберкез,
- занатска сафалада,
- домаћи паризер,
- паризер са паприком,
- занатски паризер
Грубо уситњена барена кобасица:

- тиролска,
- домаћа кобасица,
- крањска,
- занатска кобасица,
- тост,
- прашка,
- мортадела,
- шунка у цреву,
- занатска шунка,
- шункарица,
- ланч нарезак
Димљени производи:

- димљена печена сланина,
- димљена шунка,
- димљена ребра,
- печеница,
- димљени врат,
- димљена роштиљска кобасица,
- димљене буткице,
- коленице,
- сува ребра,
- суве кости
Ферментисани (трајни) производи:

- чајна кобасица,
- кулен,
- зимска,
- сремска печеница,
- мини чајна,
- мини љута,
- сегединска,
- суџук,
- права домаћа кобасица,
- суви врат,
- суво бутно месо,
- пршут,
- суви филе,
- говеђи рамстек,
- суви гроник