Жеља нам је да сваким даном стичемо ваше поверење и да сви који једном пробају наше производе осете јединствен начин израде из вековне традиције Срема. Спој традиције и савремености – компанија расте и развија се заједно са новим трендовима, док истовремено остаје верна својим основним квалитетима.
У протеклом периоду инвестирано је у развој и осавремењавање производних погона, посебно расхладног система. Изграђене су и пуштене у погон две најсавременије коморе за дозревање меса, као и минус коморе.

Произведени по бираним рецептурама, контролисаног технолошког поступка, димљени и сушени у специјалним коморама за дозревање меса, производи  Кланица „Јањић“ налазе своје место у срцу поштовалаца традиције и квалитета.

У понуди је раскошна палета производа, различитих укуса који представљају прави гастрономски ужитак, свакоме ко је бар једном пробао непревазиђени залогај.
Нове инвестиције се стратешки планирају, како у оквиру производног погона, тако и у оквиру дистрибуције, контроле квалитета и заштите животне средине.
Врхунски квалитет производа кланице „Јањић“ представља спој пажљиво бираних састојака, врхунског технолошког поступка и умешно комбинованих традиционалних и савремених трендова производње.

Производњу месних прерађевина контролише технолог Јелена Јањић. За квалитет и здравствено стање приспеле стоке задужени су два републичка инспектора који будно прате да до крајњег потрошача стигну здравствено потпуно исправни производи.

ПЛАНОВИ И ИНВЕСТИЦИЈЕ
Наш циљ је да путем сопствених брендова постанемо водећи снабдевач прехрамбених производа у региону као и подстицање конкурентности домаће привреде и подизање свести и односа потрошача према домаћим производима.

ДРУШТВЕНА ОДГОВОРНОСТ
У компанији одвајамо део средстава у спонзорске и хуманитарне сврхе, руководећи се Стратегијом спонзорства и донаторства. Систематски улажемо средства пре свега у спорт и културу, јер смо свесни да су спорт, здрава, стваралачка средина и правилна исхрана основа за квалитетан живот и развој. Компанија се радо одазива хуманитарним акцијама.