Čime se ističu u klanici i šta prerađuju u mesari Janjić?

O nama

Janjić doo ŠID

Klanica i prerada mesa

Vrhunski kvalitet proizvoda klanice „Janjić“ predstavlja spoj pažljivo biranih sastojaka, vrhunskog tehnološkog postupka i umešno kombinovanih tradicionalnih i savremenih trendova proizvodnje.

Proizvedeni po biranim recepturama, kontrolisanog tehnološkog postupka, dimljeni i sušeni u specijalnim komorama za dozrevanje mesa, proizvodi  klanica „Janjić“ nalaze svoje mesto u srcu poštovalaca tradicije i kvaliteta.

U ponudi je raskošna paleta proizvoda, različitih ukusa koji predstavljaju pravi gastronomski užitak, svakome ko je bar jednom probao neprevaziđeni zalogaj.
Nove investicije se strateški planiraju, kako u okviru proizvodnog pogona, tako i u okviru distribucije, kontrole kvaliteta i zaštite životne sredine.

Društvena odgovornost firme

U kompaniji odvajamo deo sredstava u sponzorske i humanitarne svrhe, rukovodeći se Strategijom sponzorstva i donatorstva. Sistematski ulažemo sredstva pre svega u sport i kulturu, jer smo svesni da su sport, zdrava, stvaralačka sredina i pravilna ishrana osnova za kvalitetan život i razvoj. Kompanija se rado odaziva humanitarnim akcijama.

Mesara "Janjić"

Prodaja naših proizvoda u Šidu